Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické rukavice
- Goretex, nepremoci sa
- Teple aj na chladne rychle zjazdy
- Nie su prilis hrube na ovladanie
Mal som rozne rukavice, posledne riesenie boli Castelli mortirolo winter ktore posluzili najme na jar a v jeseni ale teda aj s druhymi tenkymi turistickymi rukavicami pod to nestacilo. Toto povazujem za najlepsiu kupu na zimne jazdenie (so zimnymi tretrami). Nakoniec je zima vo vsetkom ked fuka vietor a zjazduje sa ale na moje 3 hodinove vyjazdy do kopca mi to staci a viem sa na ne spolahnut. Mam 174 cm a ked som si meral dlan vysla mi mensia velkost tak mozno objednavat o cislo vacsie (povodne 7 nakoniec 8 dobre sadnu ale teda ziadna rezerva).
- Vzhľad rukavíc je fajn
- príjemný materiál
Výrazne slabšia odolnosť voči nízkym teplotám ako deklaruje výrobca, teplotné minimum -10°C príliš nezodpovedá realite, aspoň v mojom prípade po prejdení niekoľkých km mi končeky prstov začali omŕzať už aj pri teplote +1°C, ostatné časti rúk sú chránené lepšie.
- výborné
- páči sa mi
Alé Spirale LF black/black
Pridané: 20. novembra 2024
(naposledy upravené 20. novembra 2024)
Zakúpený v Holokolo
- Nevhodné pre teploty pod 5 stupňov celzia
zatiaľ neodskúšané
- Vyskúšané pri 3stupnoch , nesklamali
Lepšie rukavice som ešte nemal… sú naozaj extrémne teplé a pohodlné. Nosiť ich môžem až keď sú teploty pod nulou, inak sa mi spotia ruky :-). Nemám absolútne žiaden problém s radením alebo brzdením na bicykli. Vyskúšané na viacerých typoch prehadzovačiek - radenie len palcom alebo aj ukazovákom je pohodlné. Na spojené prsty si človek po chvíľke zvykne. Iné rukavice už v zime používať nebudem.
- objednával som pánske rukavice, ale prišli dámske rukavice. V popise na webe to nebolo uvedené.
Slušný a ochotný predajca.
dobre rukavice okolo 10 plus už je moc teplo znesú nižšiu teplotu
Nadocakavanie dobre
parádna kvalita za rozumnú cenu...veľkosť XL asi 11+
- dobrý strih, sedia presne na ruke.
- po pár jazdách sa začína objavovať problém na zošití okolo palca na pravej ruke- pára sa látka... asi budem reklamovať /výrobná vada ?
Výhoda
Pre najmenších.
Testujem každý deň,zatiaľ Okey
Nesedí veľkosť malé vrátane a výmena za iný tovar
- Na dlani velmi prijemne
Pride mi ze letne rukavice sa robia prilis kratke ale mozno to tak ma byt. Mozno by som uvital nejake trojstrvtove
Pocitovo na ruke prijemne ale material na dlani je nejak iny ako na beznych letnych rukaviciach tak este uvidim casom.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »