Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické rukavice
- Pohodlné
- Dostatočne elastické, neškrtia toľko cirkuláciu krvi, ako niektoré pevnejšie rukavice
- Ťažko sa vyzliekajú, napriek tomu, že majú medzi prstami jedno putko na potiahnutie. Možno ich mám moc tesné, neviem, ale inak mi sedia dobre, netlačia.
Používam na cesťáku, zatiaľ 2 výjazdy a som spokojný. Sedia dosť komfortne
...
....
- Perfektny grip
- lehké
- výborně sedí na ruce
- výborně větrají
Na dlani nemají žádné změkčovací polštářky, není to nevýhoda, jen je na to potřeba dát pozor, pokud potřebujete nebo máte rádi tlumení v rukavicích.
- Príjemný material
- Dobre ušité
- Dobrá cena
Výborne rukavice na každodenné jazdenie, dobre ušite a celkom kvalitné. Ruky sa v nich cítia dobre. Možno by mohli mať viac výstuže, ale za tú cenu sú super.
Perfektná kvalita aj dizajn
Pekny dizajn a kvalita spracovania. Nosim velkost L ale objednal som si XL a su ako uliate. Aj pri celodennom vylete neprekazaju na rukach a vyborne tlmia vybracie v teréne a tlak na dlane.
Už žiadny chlad na rukach
- Dobre
- Dobre sedia a zmiernili bolesti
- Kvalitné rukavice, veľká spokojnosť
Rukavice majú výborný grip, dobre držia na ruke, majú peknú farbu zodpovedajúcu fotkám. Potešila aj plocha na utieranie potu. Schnú tiež veľmi rýchlo aj po jazde v daždi a teda pot nemá šancu.
Dobré rukavice
- Mam cyklisticke dresy rovnakej znacky, takze rukavice, ktore som si kupila sa mi hodia k celkovemu outfitu
- velkosť XL je v reále M
v recenziách bolo odporúčanie kúpiť si radšej o číslo väčšie , tak mám reálne veľkosť L, tak som si objednal XL, ale ledva ich dám na ruky, horšie je sťahovanie z rúk... myslím si, že nebudú mať kvôli tomu dlhú životnosť... inak OK
- sedia na ruke výborne
- kúsok ťažšie sa sťahujú dole
Rukavice Okey,len som sa zľakol po rozbalení,lebo veľkosť xxl bolo tak ltt
100% Ridecamp LF red
Pridané: 10. apríla 2024
(naposledy upravené 10. apríla 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
- Perfektne sedia
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »