Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické rukavice
- Skvelé,nosím ich od 5-13 stupňov
- výrobok vyzerá byť kvalitne spracovaný a mohol by zabezpečiť komfort
- podľa údajov výrobcu a reálnych rozmerov mojej ruky by mi mala veľkosť L sedieť, ale je mi malá
výrobok vraciam kvôli nevyhovujúcej veľkosti, inak sa mi páči
Pohodlné rukavice na dlhšie výjazdy. V kombinácii s ESI gripmy som prestal mať bolesti rúk pri dlhších trail jazdách. Možno jediné mínus je že nápis Castelli sa zničí po niekoľkých týždňoch zrejme praním. Ale škorpión na dlani je stále pekný
Výhoda
- sadli ako uliate
- horsie rozopinanie pocas jazdy
vyuzite 1 X pri cca 10-12 C . Boli trosku viac prepotene ako by som predpokladal, ale spokojnost.
Kvalitne , pekne rukavice.
Výborné
- Materiál nie je najkvalitnejší. Pomer cena výkon by mohol byť lepší.
Jedná sa o dlhé ale za to lahké rukavice. Určite nie sú vhodné na zimné mesiace. Jesenný vzduch o 7 ráno zatial pomáhajú držať od tela.
- Pevné reukavice
Slabšia odozva na reakcie mobilu
- kvalitné pekné
kvalitné, pekné
Tieto rukavice, konkrétne tento model, používam už dlho, a keďže moje staré už chceli ísť na “zaslúžený odpočinok”, opäť som si vybral to, čo mám overené a s čím som bol spokojný…
- pekne rukavice, hodia sa ku každému dresu
- dobre sedia na rukách
- veľmi pevné na rukovati bicykla, nešmykne sa ruka
Kúpil som pre manželku na víkendové výjazdy. Je spokojná tak, že aj Ja. Pekný deň
Vybral som si tento produkt samozrejme na zimné obdobie. Vyskúšal som ich ale neviem posúdiť ako budú fungovať vonku v zime lebo ešte je teplo. Vyzerajú, že budú dobré lebo sedia na rukách dobre a aj kvalitatívne to vyzerá fajn. Páčia sa mi a cena bola primeraná. Ďakujem
- Vyzeraju kvalitne
- Koza, tlmiace vyplne.
- Velkost M je mensia ako som zvyknuty.
- Ok
Fox Dirtpaw LF black/white
Pridané: 11. septembra 2023
(naposledy upravené 11. septembra 2023)
Zakúpený v SPORTOVNA
- super
Spokojnosť.
Na leto fajn.
- ani v lete pri 35'C sa ruka nepoti a dobre doliehaju
- prijemne sa nosia
- lahka manipulacia
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »